Skip to content

Recensies

Recensies Uitgebroed

‘Uitgebroed’ mag zich verheugen in talloze, zeer lovende recensies. Alleen al op boekenplatform Hebban (hebban.nl) staan zo’n zeventig recensies die vrijwel allemaal gepaard gaan met vier en vijf sterren.

Enkele quotes:

“De auteur heeft haar kennis en ervaring van de forensische geneeskunde op een ingenieuze wijze in het verhaal verwerkt. Het komt levensecht en realistisch over. Misschien zelfs wel zo goed dat het lijkt alsof het een handleiding tot de perfecte moord is.”

“Kortom, een waanzinnig goed debuut, origineel en mooi beschreven, zelfs met hier en daar een vleugje humor, dat voor mij de volle 5* verdient. Een boek dat een prominente plaats verdient in de boekhandel. Ik kijk erg uit naar de volgende thriller van deze zeer talentvolle auteur.”

“Pat Craenbroek heeft een prettige schrijfstijl en het verhaal zit zo goed in elkaar dat ik bleef doorlezen. Er staat dat het een literaire thriller is maar ik vind het meer een psychologische thriller. Echt een geweldig debuut en er was niets wat ik niet leuk vond aan dit boek. Ik kan dan ook niet wachten op een volgend boek dat van Pat Craenbroek uitkomt. Wat een leesplezier. Ik geef het daardoor ook de 5 welverdiende sterren.”

Recensies Uitgekookt

Ook het volgende boek van Pat heeft al tientallen lovende recensies mogen ontvangen en ook nu zijn de hoogste noteringen een feit. Enkele quotes:

“Met Uitgekookt heeft de auteur een waardige opvolger voor haar fenomenale debuut, UItgebroed, uit haar vlotte pen getoverd, wat haar bevestigt als een zeer talentvolle nieuwkomer in de Vlaamse thrillerwereld.”

“Net als met Craenbroeks ‘Uitgebroed’ heb ik ook deze keer weer enorm genoten. Ze schrijft psychologische thrillers van een uitzonderlijk hoog niveau, met veel onverwachte plotwendingen en een totaal onverwacht einde.”

“Dit is dus een vlot lezende thriller met een ingenieus verhaal en uitgekookte plot. De titel van het verhaal past er zeker bij. Na “Uitgebroed” zit ik hier op het puntje van mijn stoel te wachten op een ander uitmuntend verhaal van deze auteur.”