Skip to content

Opgedragen aan de open geest, die onbevangen leest…

Het is bijna zover! Op 22 april verschijnt het Oneeuwige leven van David R. Met op 08 Mei de feestelijke lancering in de Standaard boekhandel in Leuven. En of we er naar uitkijken! Dat zal wel zijn…

Stel jezelf de vraag: wat zou jij doen als je hele leven als een kaartenhuisje in elkaar stuikt? Als al de zekerheden in je leven onderuit worden gehaald? Maak je dan dezelfde keuze als David? En kom je dan ook in het meest eigenaardige bedrijf terecht waar drie excentrieke figuren de scepter zwaaien?

En wat ga jij doen als je ziet dat er nogal kwistig met de dood wordt omgesprongen? Luister je gedwee of kom je stilletjes in opstand?

Als je graag wilt weten welke keuzes David maakt en wat de gevolgen ervan zijn en als je net als hij in een leven wilt worden ondergedompeld waar je van de ene verbazing in de andere valt, kom dan zeker langs op 08 mei of koop het boek dat nu al online in pre-order (site van de Standaard Boekhandel) te bestellen is.

En eh, een tipje van de sluier: nee, het is géén thriller. Maar een mooi, bij tijden spannend verhaal met hier en daar een snuifje levenswijsheid. Gewoon genieten is dus de boodschap.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.