Skip to content

Cover reveal!

Er is weer een fase voltooid in de ‘making of’ van het nieuwe boek van Pat Craenbroek… de cover is namelijk bekend en natuurlijk delen wij die graag met jullie. Wij vinden hem namelijk heel fraai geworden en zijn benieuwd naar de reacties.
Het is de cover van Pats’ nieuwe boek ‘Het oneeuwige leven van David R.’. Met dit nieuwe boek gaat Pat buiten haar comfortzone. Het wordt dit keer namelijk geen thriller, maar een roman. Benieuwd? Dan delen we ook alvast een flaptekst met jullie!
“David voelt zich de gelukkigste man op aarde. Tot de dag dat zijn wereld volledig instort en hij in allerijl op zoek moet naar een nieuwe baan. Die vindt hij in een bedrijf waar drie excentrieke figuren de scepter zwaaien en waar zonder scrupules met mensenlevens wordt gespeeld. Wanneer David hiertegen in opstand komt, brengt hij zichzelf wel in een heel benarde positie. Wacht hem hetzelfde lot als zovelen voor hem of vindt hij de moed om de dood recht in de ogen te kijken? Leven en dood gaan hand in hand en sparen niemand. Aardse zaken waar we allemaal mee te maken krijgen worden hier verweven in een intrigerend en spannend verhaal.”

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Stan Stan

    Prachtige cover, intrigerende flaptekst. Ik tel af tot april …

Leave a Reply

Your email address will not be published.