Skip to content

Signeersessie van auteur Pat Craenbroek in Tremelo met unieke verrassing voor de aanwezigen!

Op 06 november a.s. is Pat Craenbroek van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig bij Standaard Boekhandel aan de Schrieksebaan 17-21 in Tremelo. Pat komt er echter niet alleen om te signeren, want ze heeft een superleuke verrassing bedacht voor de bezoekers van haar enige signeersessie van dit jaar.

Bij aankoop van haar boek ‘Uitgekookt’ krijg je er ‘Uitgebroed’ helemaal gratis bij!!

Wanneer we Pat vragen waarom ze juist voor deze boekhandel heeft gekozen, zegt zij: “Omdat het hier om de hoek is én omdat ze in 2018 als allereerste boekhandel mijn thriller ‘Uitgebroed’ in de etalage hebben gelegd! Voor wat hoort wat, toch?”

Het nieuwe boek van Pat, ‘Het Oneeuwige Leven van David R.’ zal naar alle waarschijnlijkheid in april volgend jaar verschijnen. Dat Pat dan meerdere boekhandels aandoet, is wel zeker.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.