Skip to content

Een tipje van de sluier…

Auteur Pat Craenbroek heeft inmiddels twee kanjers van thrillers geschreven. Wij lieten eerder al weten dat zij inmiddels in vergevorderd stadium is met een nieuw boek: ‘Het oneeuwige leven van David S’.

Dit keer wordt het geen thriller, maar …. Tja, het genre waar dit nieuwe boek onder valt, is lastig vast te stellen. Dat het een geweldig verhaal is, mag ik jullie wél alvast verklappen. Om het wachten iets te verzachten, zal ik de komende tijd af en toe iets ‘weggeven’ over David S. en zijn machtige verhaal.

Het begint in elk geval mysterieus:

“Alle wegen leiden naar Rome, maar slechts een daarvan eindigde ook pal in de grote wachtruimte van het bedrijf G, D&D. De weg ernaartoe was allesbehalve recht, met flink wat bochten en hindernissen, en hoewel vaak moeilijk begaanbaar, leek het onmogelijk om hem kwijt te geraken.
David, zesenveertig jaar en beter bekend als de echtgenoot van, zou de weg binnenkort inslaan, maar dat kon hij onmogelijk weten op het ogenblik dat hij de deur van het kantoor van zijn huidige baas met een snok achter zich toetrok.”

Het oneeuwige leven van David S. bevindt zich inmiddels in de redactiefase, dus het moment van verschijnen komt langzaam naderbij….

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.