Skip to content

Winactie: Hoe ‘Uitgekookt’ ben jij?

Voor de volgende winactie, waarmee je maar liefst twee boeken van auteur Pat Craenbroek kunt winnen, vragen wij je in de huid te kruipen van een personage dat zich bevindt in een hotelkamer in Londen.

Zij gaat diezelfde avond om 23:00 uur haar beste vriendin vermoorden en om 05:00 uur verlaat zij het hotel. De dader weet dat haar slachtoffer de volgende ochtend rond 07:00 uur door het kamermeisje ontdekt zal worden. Om alle verdenking te vermijden wil zij dat de wetsdokter denkt dat haar vriendin al veel eerder is gestorven. Bovendien wil zij dat de dokter de situatie zal beschouwen als zelfmoord. Daarom maakt de dader een strop en hangt ze het slachtoffer aan de deur van de kamer op (dit is geen strikvraag, dat kan echt, gebaseerd op Pat’s eigen ervaring als wetsdokter).

Nu jij!

Hoe krijgt de dader het voor elkaar om de wetsdokter te laten denken dat het slachtoffer al veel eerder stierf, in de vroege avond? Wat heeft zij daarvoor gedaan? En waar moet ze op letten om het op een verhanging te doen lijken?

Laat je fantasie zijn gang gaan. Het hoeft niet perse juist zijn, maar wie er het dichtstbij zit hoe de dader te werk gaat, wint een exemplaar van Uitgebroed en Uitgekookt.
Je kunt tot 18 april jouw inzending sturen naar htinorcenti@hotmail.com

Op maandag 19 april a.s. maken wij de winnaar bekend.

Succes!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.