Skip to content

Uitslag winactie

Helaas een dagje later dan beloofd (waarvoor onze excuses), maar wij hebben de winnaar bepaald voor de eerste winactie!

Voor deze eerste winactie kozen wij een willekeurige alinea uit Uitgebroed van Pat Craenbroek, plaatsten een tweetal zinnen en vroegen jullie de alinea op creatieve wijze af te maken.

Dit was het betreffende deel uit de alinea:
“Ik zeg hem maar niet dat ik een groot keukenmes in mijn nachtkastje verborgen houd, het ligt er voor het grijpen. Er begint iets in mij te broeden.”

De keuze was lastig aangezien er diverse aardige, creatieve inzendingen binnenkwamen. De winnaar koos voor geladen subtiliteit met onderstaande inzending:

“Ik zeg hem maar niet dat ik een groot keukenmes in mijn nachtkastje verborgen houd, het ligt er voor het grijpen. Er begint iets in mij te broeden. Zijn rug is al naar mij toegekeerd maar de verandering in mij is onomkeerbaar. “Vaarwel lieve Robin” prevel ik zachtjes terwijl mijn hand al naar het kastje glijdt.”

Deze inzending –en dus de winnaar van deze wedstrijd- is…. Cora Hazebroek! Cora, gefeliciteerd. Jij ontvangt z.s.m. jouw gewonnen exemplaar van Uitgebroed.

Niet gewonnen? Niet getreurd, want zeer binnenkort komt er een nieuwe winactie online! Houd de site van Pat én haar auteurspagina goed in de gaten!

knife with grunge of blood on wood floor, halloween bloody murder or death crime killer violation concept.
Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.