Skip to content

Nieuws over Pat Craenbroek!

Hi allemaal,

Allereerst wens ik jullie -mede namens Pat- het allermeeste van het allerbeste voor het jaar dat voor ons ligt! Wat het ons gaat brengen, weten we niet, maar laten we er met elkaar het beste van maken.

Voor Pat breekt er een drukke periode aan vol werk, schrijven, studie en gezin. Aangezien de tijd nu eenmaal niet van elastiek is heeft Pat mij onlangs benaderd met de vraag haar een handje te helpen, want ook het contact met haar lezers -met jou!- wil zij graag onderhouden. En daar zit hem nu net de crux, want u bevindt zich niet allemaal op dezelfde plek…

Wij kwamen echter tot een fijne oplossing, althans dat vinden wij: Pat gaat mij op de hoogte houden van haar wel en wee zodat ik dat weer met u kan delen; op verschillende plekken; daar waar u zich bevindt! Niet alleen nieuws, maar ook leuke extra’s. Zo hebben we voor februari een leuke winactie in voorbereiding!


Kortom, ik zal met regelmaat updates op haar website plaatsen en dat dan delen op diverse social media kanalen. Wil jij nieuws van Pat uit de eerste hand? Welnu, kijk dan met regelmaat op www.patcraenbroek.com


Heb je vragen of wil je Pat iets voorleggen? Neem dan gerust contact op met mij via
htinorcenti@hotmail.com.


Enthousiaste groet,
Hanneke Tinor-Centi

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.